Diensten

Verbinding

De kracht van Said&Lody ligt in het kunnen begrijpen en bereiken van uw specifieke doelgroep. Said&Lody spreekt hun taal, kent hun achtergrond en heeft een uitgebreid intercultureel netwerk.Said&Lody beschikt over relevante opleidingen, ervaring en een sterke affiniteit met de doelgroep. Bovendien is Said&Lody bekend met het verbindende rol in de maatschappij.

Advies op maat

Said&Lody adviseert u over een systematische aanpak van beleidsvraagstukken, communicatieprocessen en managementaangelegenheden waarbij de specifieke wensen van uw organisatie centraal staan. Concreet en resultaatgericht. Said&Lody kan u ad hoc van dienst zijn, maar ook continu begeleiden. Precies waaraan uw organisatie behoefte heeft.

Betrokkenheid

Concrete oplossingen voor socialevraagstukken vragen om een helder en systematisch plan van aanpak. Samen met u inventariseert Said&Lody hoe u intercultureel beleid binnen uw organisatie het beste kunt inpassen. Said&Lody bezit het inzicht, de expertise en het netwerk om u te ondersteunen bij het bereiken van uw doelstellingen binnen de multiculturele samenleving.